Els aficionats a la pilota tenen hui una cita ineludible a Guadassuar. I es que el Trofeu Savipecho es desplaça fins al trinquet de la Ribera per a completar una sessió doble.Trofeu Savipecho Es jugarà la segona jornada del torneig a raspall i la inaugural del d’escala i corda. És una oportunitat de presenciar en el mateix escenari a un bon nombre dels millors especialistes de les dues disciplines.

Primer serà el torn dels pilotaris del joc per baix. Punxa i Coeter II mesuraran les seues forces contra Ian, Canari i Néstor. Resulta impossible assenyalar a qualsevol dels dos equips com a principal favorit a accedir a les semifinals.

Quan es juga en parella contra trio, la teoria diu que l’equip en inferioritat numèrica està cridat a patir. Però és que es tracta de dos dels pilotaris de més entitat del raspall, que sempre estan en les partides més importants. És un equip explosiu, capaç d’acabar el quinze des de qualsevol zona de la pista.

El trio és joventut, força i qualitat a parts iguals. Està molt compensat. Darrere, pocs rests espenten tant com Ian, l’únic que ha estat capaç de preocupar a Moltó, encara que un poc, en el passat Campionat Individual. I Canari i Néstor són dues màquines de fer quinze. Si prenen la iniciativa, la feina és de la parella.

A continuació, moment per a l’escala i corda amb altre cartell de luxe. Caldrà esperar que la càtedra es mulle en els pronòstics en els prolegòmens perquè es tracta de dos trios d’excepció.

El de Genovés II, Jesús i Carlos té més potència, sobretot en les línies on es sol decidir el quinze. L’escaleter encara està agafant rodatge per a trobar la millor forma. Però com que està ben cobert i amb la responsabilitat compartida, segur que podrà delectar amb eixes mans que fan coses que no estan a l’abast de la gran majoria.

En la contra, Conillet entra en substitució de Monrabal, amb molèsties en una mà. El d’Orba ve de brillar en el Trofeu de Benissa. Al rest, la fam de victòria de Pere Roc i el seu estil de joc elèctric i sempre ofensiu s’ajunta amb l’excel·lència de l’etern Dani. Per cert, el de Guadassuar tal vegada siga el trinquet on més decisiu es mostra el mitger.