El trinquet de Massamagrell obri esta vesprada, 16:00 hores, les seues portes per a oferir l’última partida de la primera fase del trofeu Savipecho. Una partida on el principal atractiu serà veure a Soro III en la seua casa davant un potent trio. El subcampió individual estarà acompanyat per Félix per a fer front a Miguel, Pere i Bueno. De ben segur que Soro III arriba a este trofeu amb moltes ganes, amb ganes d’oblidar la final del mà a mà i, per fi, passar pàgina de manera definitiva. No li han eixit bé les partides després de la final de Pelayo, però Soro III té moltes ganes de tirar endavant i començar una nova temporada. On millor que hui a casa, si bé, no ho tindrà gens fàcil davant un trio molt compensat amb el manual de Miguel i la pegada de Pere i Bueno.

El pròxim cap de setmana es juguen les semifinals del trofeu en les seues dues modalitats. Dissabte serà al trinquet de Pelayo. Diumenge a Bellreguard.

Triomf de Puchol a Pedreguer

Puchol II i Santi s’han classificat per a jugar les semifinals del trofeu Savipecho després de la contundent victòria aconseguida ahir al trinquet de Pedreguer. Van guanyar davant el trio format per Giner, Javi i Héctor II per 60 a 25 en una nova demostració del pilotari de Vinalesa.

El pilotari de la localitat de Vinalesa està en un moment dolç. Des de la victòria al campionat Individual ha guanyat totes les partides que ha jugat i, a més, fent un joc igual de pràctic que de contundent que plè d’elegància. Ho té tot. A Pedreguer va fer altra exhibició, rebots perfectes i trobant la llotja del dau sense dificultat. No va donar opcions al trio i el seu mitger, Santi, també el va acompanyar amb una destacada actuació. La parella va passar per damunt del trio, que amb este resultat es queda sense opcions de jugar les semifinals.