El Nou Trinquet d´Oliva acollirà el diumenge les finals del Trofeu Savipecho i ahir també va ser l´escenari de la presentació de les dues partides. I segons el que van dir els pilotaris, la cloenda serà un autèntic colofó d´or. És la manera amb la qual volen agrair als germans Pecho, Vicent i Salvador, el seu suport incondicional i pràcticament altruista a l´esport de la vaqueta.

Puchol II va fer de portaveu dels jugadors per a reconéixer la tasca de l´entitat que dóna nom al trofeu. «Fa falta gent com ells en la pilota», dia. En l´esportiu apuntava que arriba en gran moment, com també el seu company Santi. Però al mateix temps destacava la dificultat de la contra, «amb un Pere Roc II que està molt fort i té la complicació de ser esquerrà, la seguretat de Dani i l'efectivitat de Conillet».

A l´altre costat de la corda, Pere Roc II va demostrar que a més de bon jugador és valent. Naturalment va destacar la condició de número u de Puchol II, però no amagava les ganes de continuar tombant pesos pesats. «És igual de complicat guanyar a Soro III que a Puchol II. Si mantenim el nivell de les altres partides, ho passaran mal», comentava. També es congratulava per jugar contra el seu amic Santi. «Ja torna a ser el d´abans de la lesió», afegia.

Pel que fa a la partida de raspall, Ian i Pablo van posar la nota simpàtica de la presentació. El de Senyera festeja amb la germana del de Barxeta i desvelava que el seu ´cunyat´ li apreta en les reunions familiars des que ambdós es van classificar per a la final. «Però ell també em ´jalea´ prou», es defenia Pablo.

Ian afronta l´assalt al títol en un moment de joc impressionant i aposta per ell per a la consecució del títol. Però creu que la partida es decidirà en el tram final i per detalls. El que més el preocupa és Sanchis. «Sempre té coberta la muralla i té una pilotada molt violenta», diu.

Per a Pablo, el Trofeu Savipecho ha sigut la seua estrena en els tornejos de les primeres figures. I el rest ha respost jugant barbaritats. Però ell comparteix els mèrits. «Si estic jugant bé és gràcies als meus companys, a la seua aportació i a la confiança que em donen», assenyalava. Altre que va participar en l´acte va ser Néstor. El de Pego està convertint-se en un habitual dels trofeus més importants i va expressar la seua intenció de fer el ple de després de guanyar el Masymas y el Mancomunitat de la Safor.