Li feia molta falta una victòria com la d’ahir a Soro III. Ho va fer al seu trinquet i de manera contundent, amb remuntada inclosa. Soro III i Félix van guanyar al trio de Miguel, Pere i Bueno per 60 a 40 en l’última partida de la primera fase del trofeu Savipecho. Un resultat que classifica als dos equips per a jugar les semifinals. A la parella per la victòria i al trio com a repescat per ser l’equip amb millor puntuació malgrat la derrota.

Des del principi se li veia molt motivat a Soro III i això que les coses començaren a funcionar malament. Un trio molt contundent s’avançava amb un 20 per 40 a favor seu. Ho estaven fent molt bé Miguel, Pere i Bueno, sobretot, el mitger, qui aconseguia rematar molts quinzes. Fins a eixe moment la contundència del trio podia més que la voluntat de la parella. Va ser amb 20 per 40 quan la parella aconseguia des del dau fer un nou joc. Tot semblava igual. La partida va canviar al següent joc. Un joc net de la parella des del rest.

La resurrecció definitiva va vindre després. Des del dau Soro III i Félix sumaven altre joc després de superar dos ‘val’ en contra. Amb un 35 per 40 era altra partida. El trio ja no era el mateix. Completament vingut a menys. La parella ho aprofitava i Félix, gran vesprada la seua, aconseguia igualar a 40 gràcies a una pilotada de mestre, buscant els peus a Víctor Bueno. Soro III i Félix ho dibuixaven per a igualar una partida que la tenien molt costera amunt.

Amb el marcador igualat, primer a 40 i després a 45, va eixir el millor Soro III. Amb dues fetes de dau buscant la careta va calfar l’ambient un poc gelat ahir a Massamagrell, al mateix temps que acabava d’afonar per complet al trio. Soro III i Félix arredonien la vesprada amb tres jocs seguits i el definitiu 60 per 45.

Semifinals

Finalitzada la primera fase, el trofeu Savipecho encara les seues semifinals. Dissabte es juga al trinquet de Pelayo. En la semifinal de raspall jugaran Ian, Canari i Néstor conra Moltó i Dorín. A continuació, la semifinal d’escala i corda amb Puchol II i Santi contra Miguel, Pere i Bueno. Diumenge serà a Bellreguard. La primera a escala i corda. Pere Roc II, Dani Monrabal contra Soro III i Félix. A continuació la semifinal de raspall amb Pablo, Sanchis i Roberto contra Sergio, Tonet II i Raúl.