.

Diuen que tota pedra fa paret. I això és el que es va fer ahir en la jornada tècnica de la Càtedra de pilota valenciana que va tindre lloc a Borriana, on es va analitzar la situació actual de la comunicació i el màrqueting en l´esport autòcton. Però sobretot es van donar idees per al futur immediat en el qual s´aveïnen canvis en el model de gestió.

Les ponències i taules redones es van succeir des de bon matí i fins ben entrada la vesprada. Van ser unes sessions on els especialistes de cada matèria oferien les seues impressions per a després interactuar amb els presents, el públic, amb l´objectiu comú d´aportar des de la diversitat. Eixa és la gran conclusió que es pot extraure de la jornada: que en la pilota, tots poden ser partícips del seu desenvolupament i consolidació.

Tots els col·lectius van estar representants i van tindre veu gràcies a la impecable organització del Club de Pilota de Borriana i l´ajuntament local, amb el suport de la Generalitat, la Universitat de València i la Federació. I el millor és que este tipus de sessions tindran continuïtat. Segons va anunciar el director general de l´Esport, Josep Miquel Moya, ja hi han huit jornades més tancades a curt termini.