Va començar fort el trofeu de La Costera al trinquet de la Llosa de Ranes. Bon cartell i els aficionats van gaudir d´una partida molt igualada, sobretot després de la remuntada de la parella. Van guanyar Sergio, Alberto i Miravalles pel resultat de 15 per 25 davant Moltó i Brisca que van estar a punt d´igualar a 20, amb un 15 per 20 i 30 neta. Este últim joc va ser d´infart. El trio va igualar ´a dos´ i, amb patiment, van poder tancar la partida a favor seu.

El trio de Sergio va entrar en partida des del primer quinze. La parella estava gelada. Així l´encontre se´n va anar 5 per 20 a favor del trio. Semblava que el desenllaç era ràpid, però Moltó i Brisca van reaccionar, col·locant al marcador un 15 per 20. Van estar a punt de forçar un nou i definitiu joc, els dos primers quinzes van caure a favor de la parella, però, al remat, des del rest el trio tancava la semifinal. La parella havia ´despertat´ molt tard.

Segona semifinal

El trofeu de la Costera-La Canal continua este dimarts també al trinquet de la Llosa de Ranes. En esta segona semifinal el trio de Ian, Tonet II i Raúl jugarà contra Punxa, Canari i Lorja.

Si ahir a la Llosa s´enfrontaren els dos finalistes del Campionat Individual, dimarts a la segona semifinal s´enfrontaran els dos semifinalistes. Ian va caure davant Moltó i Punxa enfront Sergio al passat mà a mà.

La final serà este pròxim divendres al trinquet de Genovés i ja segur, després del resultat de la partida d´ahir al trinquet de la Llosa de Ranes, tindran representació de pilotaris del municipi.