Tot estudiat, tot parlat, tot preparat. A Puchol II i a tot el seu equip que està darrere d´ell no se li escapa cap detall. Estudien cada partida al mil·límetre, analitzen al rival i el trinquet on juguen cada vesprada. Pura estratègia esportiva. Ahir no va ser una excepció. Havien plantejat una partida molt més complicada davant un equip molt fort com el de Pere Roc, Dani i Conillet: «Pensàvem que anava ser una partida més complicada, si bé, el marcador és un poc injust perquè ells han tingut opcions de fer alguns jocs. La veritat és que venim d´una gran ratxa de victòries i que el trofeu ha eixit redó. Amb el meu company Santi tot perfecte, és un gran jugador i ens compenetrem molt bé», assenyala Puchol després de guanyar la final 60 per 15.

El seu joc meravella a tots i això que reconeix que després de la final Individual ha baixat el seu nivell físic: «És normal que baixe un poc el ritme físic. La temporada la tenim organitzada així. Després de l´Individual preparem la lliga per equips i ara estic fent molt de treball de força». Així i tot manté un nivell espectacular: «perquè jugue molt tranquil i amb molta confiança. Tècnicament estic molt a gust i ben col·locat dins del joc. Això fa molt i ho fa més fàcil».

La pròxima oportunitat per a veure en acció al número u de l´escala i corda serà demà dimarts al trinquet de Pedreguer dins dels actes del 40 aniversari del trinquet. Puchol jugarà en parella contra un trio encapçalat per Soro III.