El Trofeu Mancomunitat de la Costera - Canal de raspall va visitar ahir dimarts el trinquet de la Llosa de Ranes per a completar la segona jornada, que va servir per a definir el cartell de les dues finals. La vesprada va ser propícia per als equips encapçalats pels rests Ian i Momblanch.

En la partida de les primeres figures va ser el trio format pel rest de Senyera, Tonet II i Raúl el que es va emportar la victòria davant Pepe, Canari i Lorja, pel resultat de 25-5. Llevat dels primers compassos on l’equip capitanejat per Pepe va posar la contra esperada, la resta de la partida va ser de domini clar dels ara ja finalistes.

Amb esta victòria Ian, que ve de guanyar el Trofeu Savipecho, perllonga el seu bon moment de forma, que ve acompanyat de millors resultats. També cal destacar l’aportació en atac dels seus companys Tonet II i Raúl.

La vesprada va començar amb la segona semifinal del trofeu en categoria juvenil on Momblanch i Ricardet superaren a Ximo i Guillem pel tanteig de 25-10. En esta partida hi va haver algo més d’igualtat, però l’equip vencedor va ser superior, principalment al tram final.

Finals

Els títols es decidiran el divendres 9 de desembre al trinquet de Genovés. En la final de professionals Ian i els seus companys es mesuraran a Sergio, Alberto i Miravalles, que en la primera semifinal van eliminar a Moltó i Brisca per un ajustat resultat de 25-20. Abans es disputarà la final de juvenils que enfrontarà a l’equip de Momblanch i al de Caxu i Gabi, que han deixat en el camí a David i Borja (25-10).