L’escola de pilota d’Alcàntera - Càrcer pot presumir de ser una de les de més activitat, de les més productives, de les més longeves i a més té al capdavant a una llegenda viva del raspall, a José Francisco García Boscà, ‘Moro’, que ha complit vint-i-cinc anys formant pilotaris de les dues localitats.

L’escola commemora hui l’aniversari amb una matinal festiva que començarà amb una partida a raspall amb els alumnes Rafa, Javier i Moisés que tindran en la contra a Pau G., Adrián i Castañero. En acabar hi haurà una presentació dels actuals pupils del Moro per a acabar amb una segona partida, esta professionals, amb la qual tindrà lloc la tan esperada reaparició de Marrahí.

A banda de l’escola local, Moro també és responsable de formar a les futures figures del raspall en el Cespiva, l’escola de tecnificació de la Generalitat Valenciana gestionada per la Federació. Per les seues mans han passat els millors de l’actualitat, cas de Moltó, Ian, Sanchis, Roberto o Brisca, entre molts altres.

Amb quaranta-sis anys i un currículum envejable, Moro ha decidit deixar de participar en les competicions oficials però encara no contempla la retirada.