Matinal de luxe la que anuncien demà el frontó de Cheste i el trinquet de Xàbia, amb cartells espectaculars en les modalitats de frontó i escala i corda, respectivament, anunciant als dos finalistes del campionat individual.

Este diumenge, a les 12 del migdia, al frontó de Cheste s’anuncien Puchol II i Adrián de Museros davant De la Vega i Alejandro de Paterna. Puchol II domina perfectament esta disciplina. Està molt a gust jugant a frontó, de fet és l’actual campió del trofeu Diputació. I demà estarà ben acompanyat per altre especialista de les tres parets, Adrián de Museros, qui esta vesprada reprén la final individual de la modalitat contra Moro de Massalfassar.

Puchol i Adrián tindran a la contra al jove De la Vega d’Almussafes, subcampió del trofeu Diputació de frontó i Alejandro de Paterna, qui ve de proclamar-se subcampió del trofeu Mestres de El Puig ja completament recuperat d’una llarga lesió que no li ha deixat jugar el mà a mà de frontó quan era l’actual campió. Un cartell immillorable i sel·lecte i una gran oportunitat de veure en acció a Puchol fora del seu actual hàbitat natural que és el trinquet.

Soro i Genovés, a Xàbia

També demà diumenge, a les 11.30 hores, el trinquet de Xàbia celebra el dia del club amb una partida, sobre el paper, espectacular. Soro III, Javi i Conillet contra Genovés II, Pere i Héctor.

Soro III arribarà al trinquet de Xàbia després d’uns dies de merescut descans. Per la seua banda, Genovés II s’anunciarà després de trencar la ratxa de victòries de Puchol II el passat dimarts al trinquet de Pedreguer. Bona progressió la de Genovés II a qui se li nota amb més confiança i seguretat a cada partida que juga. Tornarà a estar acompanyat per un Pere que està en estat de gràcia. El mitger de Pedreguer està en un gran moment de joc i resultats. Dimarts a Pedreguer, al seu trinquet, va fer un recital.

Per altra banda, esta vesprada el trinquet de Pelayo anuncia una d’eixes partides on tot indica que caldrà lluitar de valent cada quinze. Dos trios amb qualitat com Miguel de Petrer, Félix i Bueno contra els germans de Silla, Santi i Jesús, amb Héctor com a punter.

Al trinquet de la localitat de Pedreguer, després de l’exitosa festa d’aniversari viscuda el passat dimarts, anuncia esta vesprada de dissabte a Pere Roc II i Salva contra Francés i Santi.

La catedral del raspall, el trinquet de Bellreguard, també anuncia esta vesprada partida entre dos trios. Moncho, Dorín i Néstor contra Badenes, Brisca i Raúl, qui vindrà de jugar la final de la Mancomunitat de La Costera al trinquet de Genovés.

La Llosa de Ranes anuncia partida entre parelles. Ricard i Coeter II contra Pablo i Sanchis.