Fa uns anys que el consistori de Genovés li va dedicar un carrer. Precisament un dels dos pels quals es pot accedir al trinquet que ell va construir en 1961. Des de l’any passat, a més, té un torneig que honra la seua memòria, el Trofeu Arturo Bataller, que durant dues jornades reuneix als professionals més destacats del moment de la modalitat de raspall. La segona edició començarà este divendres.

En la jornada inaugural es completaran les dues semifinals. En la primera, Sergio, Tonet II i Raúl jugaran contra Punxa, Miravalles i Néstor. A continuació, Moltó i Brisca s’enfrontaran a Ian i Sanchis. El títol es decidirà el divendres següent dia 23.

Bona prova de la qualitat del cartell és que tots els pilotaris anunciats participaran en el nou Trofeu Fundació José Luis López, que comença demà Pelayo. En esta partida els protagonistes seran Pablo, Coeter II i Raúl així com Ricard, Canari i Lorja -16:30 hore-.

Alfarp

Altra cita destacada de la setmana en curs serà el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta de galotxa que es jugarà a partida única programada el diumenge en el carrer de pilota d’Alfarp. Serà a les 11:30 hores i amb motiu de la commemoració del 20 aniversari de la institució patrocinadora. La idea és que tinga continuïtat en el futur.

Per a l’ocasió s’han configurat dos equips on professionals de primera fila coincidiran amb varis dels aficionats més destacats dels clubs d’Alfarp i Monserrat. En concret, Puchol II, Nacho, Nando i el feridor Benja s’enfrontaran a Marc, Santi, Carlos i Castelló en la ferida.