Hui comença la segona edició del Trofeu Arturo Bataller en la modalitat de raspall, que naturalment es disputa en el trinquet de Genovés, recinte que va ser construït en 1961 per l’homenatjat. El torneig adopta la fórmula reduïda de tres partides. Esta vesprada es completaran les dues semifinals. Serà una molt bona ocasió de gaudir d’un bon nombre de les primeres figures de la modalitat en la mateixa sessió.

En la primera eliminatòria, programada a les 16.30 hores, Sergio, Tonet II i Raúl jugaran contra Punxa, Miravalles i Néstor. Es tracta de dos trios de configuració semblant, amb rests poderosos, mitgers de gran rapidesa i joves punters que volen consolidar-se entre els millors.

A continuació, Moltó i Brisca jugaran contra Ian i Sanchis. Ací, el gran atractiu està en el duel entre el campió individual i el rest de Senyera. Des de fa mesos, este és el cara a cara més atractiu per als aficionats i el que volen oferir els trinquets habituals del raspall.

Però en una partida per parelles, els mitgers tenen molt a dir. Serà un altre duel més que interessant. En teoria, l’esquerrà Sanchis està per davant. Però quan Brisca té el dia és una màquina de fer quinzes.