Amb ganes de més. Així es va quedar l’afició que va estar present ahir de vesprada al trinquet de Pelayo. Sobre el paper s’anunciaven dues bones partides, però al remat tot es va resoldre per la via ràpida, amb molta contundència i molta superioritat dels equips guanyadors.

Va obrir la vesprada la partida de raspall. Sergio, Brisca i Miravalles van superar per 25 a 5 a la parella de Moltó i Sanchis. Es van veure quinzes disputats, però la superioritat del trio era manifesta en un trinquet ample com és Pelayo.

Tot seguit venia la partida d’escala i corda. Pere Roc II, Santi i Bueno guanyaven també de manera contundent a Soro III, Dani i Álvaro per 60 a 25.

Cap de les dues partides va tindre molta història. Dos trios molt superiors.

El millor de la vesprada va ser tornar a veure a un Pere Roc II en estat de gràcia i a un Santi molt segur i decisiu. També cal destacar la reacció del públic quan Soro III passava a jugar al rest. Ovació d’ànims al pilotari de Massamagrell. L’afició sap reconèixer el seu esforç. Gran detall també el de Dani. Davant d’ell tenia a un debutant en trofeu professional, Álvaro. El punter de Massalfassar va començar molt nerviós, però allí estava el de Benavites per a donar-li ànims, cuidar i ‘consentir’ al jove pilotari. Álvaro no va tenir el debut somiat, però vindran vesprades millors. Té molt recorregut per davant. Pot preguntar-li al punter que tenia ahir davant d’ell, Víctor Bueno. El de Meliana també fa poc de temps que juga entre els grans, però ahir ja se li veia molt solt i segur en les seues decisions.Dijous, tercera eliminatòria

El primer trofeu mixt Fundació José Luis López continua dijous també al trinquet de Pelayo. Primer amb la partida de raspall a les 16.30 hores. Esta vegada s’enfronten dos trios, el format per Punxa, Dorín i Roberto enfront Ian, Tonet II i Néstor.

Finalitzada la partida de raspall tornarà la corda al mig del trinquet per a veure la partida entre la parella de Puchol II i Jesús davant el trio de Marc, Félix i Carlos.

Estes dues partides corresponen a la tercera i última eliminatòria. Els millors equips jugaran les semifinals els dies 7 i 11 de gener. La final serà dissabte 14 de gener. Totes les partides al trinquet de Pelayo.