Els equips de Ian i Puchol II es van classificar per a jugar les semifinals del trofeu mixt Fundació José Luis López rofeu mixt Fundació José Luis López després de guanyar les seues partides ahir al trinquet de Pelayo. Semifinals que es jugaran als trinquets de Pelayo i Guadassuar.

Ian, Tonet II i Néstor van guanyar al trio de Punxa per 25 a 10, mentre que la parella de Puchol II i Jesús es va imposar 60 per 40 davant Marc, Félix i Carlos.

Amb estos resultats coma quarts classificats entren en semifinals les formacions de Ricard i Miguel.

La primera semifinal serà dissabte 7 de gener al trinquet de Pelayo. Els primers classificats contra els quarts.

En la partida de raspall jugarà el trio de Sergio, Brisca i Miravelles davant Ricard, Canari i Lorja. A continuació, en la semifinal d´escala i corda, s´enfrontaran Pere Roc II, Santi i Bueno enfront Miguel, Javi i Monrabal.

La segona de les semifinals serà dimecres dia 11 al trinquet de Guadassuar. Els segons contra els tercers. En raspall jugaran Ian, Tonet i Néstor davant Pablo, Coeter II i Raúl. En escala i corda Puchol II i Jesús tindran a l´altre costat de la corda a Genovés II, Pere i Héctor II.

La final del trofeu Fundació està reservada per a dissabte 14 de gener al trinquet de Pelayo. La ´catedral´ acomiadava ahir l´any 2016. Demà dissabte la partida es trasllada al trinquet de la Pobla de Vallbona on s´anuncien Marc, Nacho i Héctor enfront Colau, Dani i Monrabal, amb 100 euros de premi i sorteig de material esportiu entre els aficionats. Dijous 5 de gener tampoc hi ha partida a Pelayo. Torna el dissabte 7 amb les semifinals.Vilamarxant i Sueca

Divendres complet. A més de la final del trofeu Joves a Vila-real i l´inici del trofeu de Nadal al trinquet de Benidorm, també hi ha dues cites més per a destacar en la modalitat d´escala i corda, als trinquets de Sueca i Vilamarxant.

Sueca tanca l´any amb la partida entre De la Vega i Álvaro davant Salva i Héctor II.

Al trinquet de Vilamarxant tiren la casa per la finestra esta vesprada amb una gran festa per acomiadar l´any. Sorpreses per als aficionats, premi a la corda i una partida d´un altíssim nivell. Soro III i Salva davant Genovés II i Javi.