PROGRAMA

Vilamarxant farà un trofeu 'exprés'

Serà el divendres amb les semifinals i la final en la mateixa jornada

07.02.2017 | 13:03
Monrabal.

El trinquet de Vilamarxant anuncia per al divendres la disputa d´un trofeu de dos semifinals i la final que començarà i acabarà eixa mateixa vesprada. Les dues eliminatòries es jugaran a cinc jocs mentre que el títol es decidirà en sis.

Les huit parelles estan configurades, sobretot, amb joves escaleters que treballen per a arribar a la condició de primera figura, cas de Carlos de Massalfassar, Pablo de Borriol i Martí II. L´excepció ve donada amb Colau, un veterà que continua buscant la seua millor versió, la d´abans de patir una greu lesió.

Davant formaran quatre dels punters més reputats: Monrabal, Bueno, Carlos de Genovés i Héctor II. Serà una bona oportunitat per a demostrar que també poden ser decisius al mig. Els encarregats d´obrir el foc seran Carlos i Héctor II així com Martí II i Monrabal. A continuació, Pablo i Bueno s´enfrontaran a Colau i Carlos. I després, la final.

Des de Vilamarxant afegeixen que volen implicar als assistents en la realització d´un ´mannequin challenge´. Per als que no estiguen posats en els fenòmens virals, es tracta de gravar un vídeo amb els protagonistes immòbils, simulant una escena congelada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine