RASPALL

Montaner, la nova 'joia' del raspall

Dissabte, a Bellreguard, va guanyar a Sergio fent 10 quinzes de treta

13.02.2017 | 10:30
Montaner, de blau, segon per la dreta entre Sergio i Sanchis.

Des de fa un temps l´afició fidel a les partides del raspall observa com Montaner, malgrat la seua joventut, està convertint-se en tot un ídol. És la nova ´joia´ de la modalitat. Fa unes poques setmanes va sorprendre guanyant amb claredat a tot un Marrahí. Potser va ser el punt d´inflexió, la partida on va demostrar a tots que va per a gran figura.

Este dissabte va tindre una nova oportunitat al trinquet de Bellreguard, el dia gran a la ´catedral´ del raspall. De blau, estava molt ben acompanyat pel mitger Sanchis, però davant també tenien una forta parella com Sergio, actual subcampió individual, i Roberto, altre gran jove valor de la modalitat i actual campió de la Lliga Diputació. Montaner va fer tota una exhibició, guanyant per un ajustat 25 a 20, i aconseguint fer fins a 10 quinzes de treta directa: «Des de dilluns no jugava i tenia el braç solt», va dir .

Montaner alça expectació i admiració. Tot el futur al davant, però el seu present és dimecres on s´anuncia a Guadassuar, on tindrà a la contra a l´actual campió individual, Moltó, i divendres on estarà jugant al trinquet de Genovés, fent parella amb altre jove de luxe com és Tonet per a fer contra a Pablo i Sanchis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine