Trofeu Fallera Major de València

Fi de festa en els campionats fallers

Els títols es decidiran el diumenge en el trinquet de Pelayo

14.02.2017 | 11:22
Carlos, en la Lliga

Tot i que fa temps que deixaren de jugar en els carrers per problemes de logística, el col·lectiu faller té el mèrit d´haver recuperat la pràctica de la pilota en la ciutat de València. Des de fa anys, centenars d´aficionats s´inicien i s´especialitzen en l´esport dels valencians. Enguany, en les distintes divisions del Trofeu Fallera Major de València han participat 29 comissions amb 34 equips d´adults i 7 d´infantils.

La competició acabarà el diumenge en el trinquet Pelayo. De matí jugaran els més menuts. Primer es decidirà el títol del Trofeu Delegació, amb els equips de les falles Carrera de Sant Lluís i Duc de Gaeta com a contendents. A continuació es completarà la final infantil del Trofeu Fallera Major: Carrera de Sant Lluís repeteix, esta vegada contra la comissió de Venezuela - Agustín Sales.

El colofó vindrà donat amb la final absoluta del Trofeu Fallera Major. La Junta Central Fallera informa que serà a les 13.30 hores i amb els equips de la Falla Calabazas - En gall i Mercat de Castilla com a contendents.

Lliga Professional

En l´oferta professional, la cita més destacada durant la setmana en curs és la Lliga Professional d´escala i corda. La següent partida es jugarà demà a Guadassuar on Puchol II i Jesús s´enfrontaran al trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. Els dos equips debuten en la competició. Una competició que continuarà el dissabte a la localitat de Pedreguer on jugaran els equips encapçalats per Genovés II i Marc. I el diumenge de matí hi haurà jornada doble en els trinquets de Borriana i Xàbia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine