Desafiament a raspall

Més llenya en el desafiament

Rests i mitgers acorden pujar la quantitat econòmica per al dissabte

20.02.2017 | 12:24
Coeter II ha sigut l´instigador de la partida de rests contra mitgers.

El desafiament a raspall de rests contra mitgers que enfrontarà a Moltó i Ian contra Coeter II i Brisca el dissabte a Bellreguard comença a calfar-se. Les dues parts han acordat augmentar la xifra que es posarà en joc. En principi eren dos mil euros. Ara en són més. Encara no hi ha una quantitat concreta perquè cal consensuar-la, però pujarà.

SUPER va parlar amb els líders d´ambdues parelles i principals responsables del tancament de la partida. Coeter II va ser l´instigador. Sóc de la vella escola. Els pilotaris d´ara són una miqueta més parats per a fer desafiaments. Però com a mi em gusta jugar-los, de tant en tant faig algun», explica. Al campió individual no li va costar molt pegar la ´cabotà´. «M´agrada l'embolic. Estes partides comporten una motivació especial i per això estic obert a elles», afegeix Moltó.

Ningú ha tingut problemes en desvetlar com afrontaran la partida. Pel bàndol dels rests, Ian jugarà darrere quan ocupen el dau mentre que al rest canviaran les posicions. «Tinc prou confiança i inclús m´agrada jugar davant quan estic en la part del dau. És una cosa que ve dels entrenaments de l´individual. Al rest sí que patisc un poc. La pilota ve molt ràpida i em costa esperar-la. Sóc més de deixar-la i jugar-la de rebot. Per això canviarem en cada joc», comenta Moltó.

Els mitgers han fet un plantejament distint. La idea és que Brisca sempre jugue darrere i Coeter II ocupe la seua ubicació natural. «Solament canviarem si veiem que no funciona o no estem còmodes. Però crec que no caldrà variar perquè Brisca ho fa prou bé darrere».

En la pilota, independentment de la modalitat, la clau és trobar els punts febles. En una partida tan singular, la tàctica està més que clara. Els rests allargaran la pilota i buscaran a Brisca. I els mitgers es centraran en qui estiga davant per a forçar l´errada. Moltó i Coeter II corroboren esta teoria.

La incògnita està en veure qui executarà millor l´estratègia i com s´acoblaran aquells que estiguen fora de lloc. A priori, el desavantatge més gran és per als rests. «No estan acostumats a jugar les pilotes a tanta velocitat. Però ens superaran en els colps de la treta», diu Coeter II. Per a Moltó serà primordial «saber mesurar la força. Els de darrere sempre colpegem fort mentre que un mitger hi ha vegades que és millor que solament l´aguante».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine