LLIGA PROFESSIONAL

Marc torna a ser baixa per uns dies

L´escaleter pateix molèsties musculars a causa d´un mal moviment

15.02.2017 | 12:20
Marc confia arribar en plenitud a la segona partida de la Lliga.

Marc no va jugar ahir la partida que tenia programada en el trinquet de Massamagrell. El de Monserrat, que el dijous passat va reaparèixer després de quasi tres setmanes sense jugar, va ser baixa per una molèstia muscular en el braç.

En la tornada de la setmana passada en el trinquet Pelayo, tot va transcórrer amb normalitat. Va ser una partida dura i Marc va acusar l´esforç pel temps que havia estat parat. Però va quedar content de la prova prèvia al seu debut en la Lliga, que va esdevenir el diumenge a Benidorm.

En la competició i segons explica el jugador, un mal colp en el segon joc va fer que se li ´enganxara´ el braç. Va poder continuar, però minvat de facultats. I com que en la contra es va trobar un equip perfecte, el de Pere Roc II, Félix i Monrabal, la conseqüència va ser la derrota per 60-25. «Estes coses passen. El braç es va quedar contret i m´ho vaig llevar jo mateix estirant», comenta.

Durant els pròxims dies Marc es tractara amb fisioteràpia per a recuperar-se. En principi no hauria d'haver problema perquè arribe en plenitud a la segona partida del seu equip en la Lliga, que tindrà lloc el dissabte a Pedreguer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine