ESCALA I CORDA

L'eficàcia de Santi deixa a Puchol II sense puntuar

Amb la partida d'ahir es completa el debut de tots els participants

16.02.2017 | 12:31
El trio representatiu de la ciutat de València, ahir en el trinquet de Guadassuar.

La Lliga Professional d´escala i corda es va traslladar ahir fins al trinquet de Guadassuar per a la disputa de la tercera jornada de la fase regular. L´equip de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho va superar al representatiu de Vinalesa de Puchol II i Jesús, que es va quedar a un joc del repartiment de punts (60-45).

La regularitat més gran del trio va ser clau. Als dos equips els va costar entrar en partida i en la primera meitat els jocs transcorregueren entre jugades de molt mèrit i errades no habituals en pilotaris de tanta categoria. Els dos bàndols fallaven i encertaven per igual.

Amb 35-30 per a la parella va canviar la dinàmica, per a bé, i la gran majoria dels parcials van ser competits i de bella factura. En este segon tram, el públic sí que s´ho va passar d´allò més bé i els aplaudiments van ser nombrosos.

Després d´un altre joc per als rojos (40-30), unes quantes accions de mestres del trio van permetre que els de València agafaren confiança i també la iniciativa. Les tres línies aportaven per igual. Santi de Finestrat feia de líder i es multiplicava per la pista, Santi de Silla neutralitzava les canonades rivals i Nacho, més acoblat en la punta, restava amb solvència i carregava en no poques ocasions.

Enfront, Puchol II va patir la millora dels rivals. El campió individual va acabar descontent de la seua actuació. I és cert que va tirar algunes pilotes per terra i que per moments no tenia el protagonisme que en ell és habitual. Però moltes d´eixes accions eren pràcticament impossibles d´executar i conseqüència del bon fer del trio.

Amb Jesús cal fer un esment especial per la manera en la qual va cobrir forats, per la capacitat per a sumar i pel desgast de jugar contra tres que guanyaven en eficàcia segons transcorria la confrontació. Així les coses, els dos equips poden extraure conclusions positives de la seua estrena. El trio va demostrar que jugant amb criteri i sense nervis, pot fer front a qualsevol. I la parella, sense gaudir del millor Puchol II i amb uns rivals cada vegada més crescuts, va ser capaç de mantenir-se ferma i amb opcions, almenys de sumar.

Classificació

Amb la disputa de la partida d´ahir s´ha completat el debut dels sis equips participants i per tant ja hi ha una primera classificació provisional.

Els equips vencedors igualen a 3 punts però la primera posició és per a Pere Roc II, Félix i Monrabal pel seu millor coeficient de jocs a favor i en contra, +35. A continuació apareixen Soro III i Javi amb +25 mentre que la tercera plaça és per a Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho, que acumulen per la seua banda un coeficient de +15.

Els altres tres equips també igualen, però sense puntuar. La quarta posició és per a Puchol II i Jesús, a qui el 60-45 d´ahir els deixa amb 0 punts i -15. A hores d´ara els equips eliminats serien els de Genovés II, Dani i Carlos i Marc, Pere i Héctor, amb coeficients de -25 i -35 respectivament. En esta fase regular, cada equip jugarà cinc partides.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine