Moltó i Ian es van imposar a Brisca i Coeter II en el desafiament de rests contra mitgers que es va disputar ahir en el trinquet de Bellreguard. La confrontació va deixar detalls de qualitat i la regularitat més gran dels guanyadors va ser clau en el desenllaç (25-10).

Les dues parelles van començar molt segures amb el traure. Primer van ser els rests qui van sumar, gràcies a la violència dels colps d´Ian, mentre que a continuació igualaren els mitgers amb tres quinzes de pacte de Brisca (5-5).

Després d´este inici fulgurant dels dos bàndols van arribar els intercanvis. És a dir, les línies capdavanteres entraren en escena. Però els rests tornaren a fer-se forts al dau i sumaren de nou, ara amb alguns problemes.

Va ser a continuació quan el desafiament va agafar clarament el color roig dels després vencedors, que van variar la tàctica. A Moltó li tocava ocupar la seua posició natural i que Ian passarà davant però el campió individual, com que es trobava còmode de mitger, va decidir mantenir la seua ubicació.

L´estratègia va donar efecte i Moltó i Ian aconseguiren el primer joc de la partida des del rest. I tot seguit tornaven a sumar amb total autoritat en un joc net.

Amb 20-5 i la balança prou desnivellada semblava que el desenllaç estava pròxim. Però la incertesa va tornar a la grada pel conat de reacció de Brisca i Coeter II. Els mitgers sumaren al dau (20-10) i en el joc següent tingueren val i 15 per a posar-se a un parcial i gaudir de nou del traure. Estaven en el seu millor moment, però no concretaren.