A l’acte de presentació del Campionat Autonòmic de Galotxa Trofeu El Corte Ingés assistiren la pràctica totalitat dels clubs participants, als quals les autoritat presents els varen agraïr la seua presència. Estigueren presents en l'acte Pau Pérez Rico, en representació de El Corte Inglés, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresidents Fede Oliva, (galotxa), Ana Belén Giner (àrea de la dona), Conrado Ferrado i Juan Contreras, junt a l'alcalde de Godelleta, Rafa Fora, la regidora de Godelleta, Mª Carmen Segovia, la regidora d'esports de Torrent, Nadia Marín, el regidor d'esports de Sollana, Juanjo Martínez, i el regidor d'esports de Picanya.

Fede Oliva, vicepresident de galotxa de la FPV, va destacar que cal tindre molta cura amb la pedrera de tots els clubs. Perquè gràcies a ella, El Corte Inglés de Galotxa és el torneig més nombrós, i gràcies a l'esforç dels clubs eixen jugadors que van a la resta de modalitats i al món professional. No es pot oblidar els anys que s’està treballant en eixe sentit, recolzats sempre per El Corte Inglés.

Per la seua banda el president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan va instar al vicepresident a que liderara alguna proposta per a incentivar la participació dels equips juvenils en el campionat, i va posar en valor, una vegada més la importància de la col.laboració de El Corte Inglés al trofeu degà de la pilota valenciana. Rafa Fora, alcalde de Godelleta, va mostar-se molt emocionat al ser seu de les finals de les categories de carrer:»Enguany el trofeu El Corte Inglés torna a casa, on va començar ja fa 42 edicions i coincidint amb el cinquanta aniversari de la Sociedad Pilotari de Godelleta, una data que al consitori volem celebrar com pertoca i donant-li la trascendència que es mereix».

Finalment, durant el acte de presentació, el responsable de relacions institucionals i comunicació de El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, va destacar enguany la important incorporació de les dones al campionat, amb un total de 34 jugadores de 4 clubs, la Pobla de Vallbona, Borbotó, Godelleta i Meliana, esperant que en les pròximes edicions siguen moltes més. Pau Pérez Rico, en nom de El Corte Inglés, també va homenatjar a les 7 jugadores pioneres del campionat que ja fa anys començarem a participar en equips mixtes.