L´empresa El Zurdo, gestora del trinquet de Bellreguard, ha anunciat la disputa d´un desafiament a raspall programat per al pròxim dissabte dia 18: Moltó i Ian contra Coeter II i Brisca.

Si bé es tracta de quatre dels pilotaris més importants de la nòmina professional, el gran atractiu està en la singularitat de la confrontació amb dos rests contra dos mitgers. En principi s´ha pactat posar en joc la quantitat de 2.000 euros però la xifra pot augmentar fins al moment de començar la partida.

Les parelles quedaren ahir en el trinquet de Bellreguard per a triar el material i sortejar la treta. Els rests començaran al dau. Les entrades s´han fixat a 10 euros però al llarg de la setmana es podran adquirir a 8 euros en el mateix trinquet de Bellreguard i en diversos punts de les localitats de Simat, Oliva, Càrcer, Senyera i Barxeta.

On no hi haurà demà desafiament és a Pedreguer. També s´havia programat duel de rests contra mitgers, concretament Santi de Silla i Giner contra Monrabal i Álvaro Gimeno, però la partida s´ha ajornat perquè Álvaro va ser ingressat el dijous en l´hospital per una gastroenteritis aguda. Això sí totes les parts han quedat en jugar més endavant.