El trinquet d´Oliva es va rendir davant Puchol II. El de Vinalesa i Santi de Finestrat van guanyar de manera sabatera la final d´escala i corda del trofeu Savipecho. Fer-li 60 per 15 a un potent trio com el de Pere Roc II, Dani i Conillet ho diu tot d´una parella que ho va fer perfecte.

Nova demostració de Puchol II. «No és una figura més. És un pilotari fora del normal», assenyalava un bon aficionat en finalitzar la final d'escala i corda. I és que el campió Individual meravella allà on va, fins i tot, en trinquets menys tocats com el d´Oliva. Per a definir el seu joc cal mirar la paraula prodigi al diccionari: «Allò que és extraordinari o causa especial admiració». Una definició perfecta per al pilotari de Vinalesa.

Puchol II va nàixer per a ser pilotari i està preparat mentalment i físicament per a ser campió. Quan un trio com el d´ahir no pot fer cap joc és perquè a l´altre costat de la corda hi ha una figura a l´altura de les grans llegendes d´este esport. Sempre és injust fer comparacions amb jugadors d´altres èpoques, però d´allò que no hi ha dubte és que la pilota està gaudint ara d´un fenomen anomenat Puchol II.

La proesa de Puchol II ahir al trinquet d´Oliva va deixar als aficionats amb ganes de veure una partida més igualada. La van tindre en la final de raspall. Ian, Canari i Néstor van guanyar per 25 a 15 davant Pablo, Sanchis i Roberto.

Ian, altre pilotari jove amb vista a ser gran figura, va traure el primer joc de manera contundent amb un dau potent i efectiu. Tot seguit, la final de raspall es va igualar a 10. Tornava a ser Ian qui trencara la igualtat amb una treta que valia un quinze i el joc. El trio blau s´avançava 20 per 10. Els rojos encara sumaren un nou joc per a donar més emoció a la final, però, al remat, Ian, Canari i Néstor guanyaven el trofeu.

Els aficionats que van omplir el nou trinquet d´Oliva van eixir molt satisfets per haver tingut l´oportunitat de veure en acció a Puchol II i per finalitzar el matinal de pilota amb una final de raspall emocionant i molt equilibrada. Fermall d´or a la quarta edició del trofeu Savipecho.