El trio representant de Benidorm es va fer fort al seu trinquet i ahir va superar amb contundència i claredat al trio representant de Pedreguer-Masymas. Pere Roc II, Félix i Monrabal han començat de manera perfecta la lliga professional superant a Marc, Pere i Héctor per l’aclaridor marcador de 60 per 25.

Al votant d’una hora va durar la partida. Davant tanta superioritat poca història va tindre l’enfrontament. Sens dubte, va ser determinant el millor coneixement del trinquet per part dels locals i que Marc va acusar els problemes que ha tingut al llarg dels últims dies al dit.

Fins i tot un marcador tant exagerat va sorprendre els guanyadors: «Jugàvem a casa i això sempre és important. L’equip ha estat molt bé, però per a mi el resultat és una sorpresa perquè el trio de Pedreguer també és un equip molt fort. Hui no han tingut el seu dia, però millor per a nosaltres. Començar la lliga sumant tres punts sempre és important», assenyalava Pere Roc II.

Malgrat la contundència del marcador, Pere Roc II, tampoc es deixava dur per l’eufòria: «La Lliga és molt llarga i poden passar moltes coses. El meu equip és una formació que agrada als aficionats i en esta primera partida hem estat molt bé, però ací ningú sap res. Sempre hi ha equips que apunten a la final i es queden pel camí i altres que semblava que no anaven a fer res i han arribat a guanyar. Sempre hi ha sorpreses. Nosaltres ara hem sumat els tres primers punts, però cal continuar i pensar sols en la pròxima partida».

Pròximes partides de Lliga

La pròxima partida del trio de Benidorm serà diumenge de matí al trinquet de Borriana. Pere Roc II, Félix i Monrabal tindran a l’altre costat de la corda a la parella de Vinalesa, Puchol II i Jesús.

Per la seua banda, l’equip de Pedreguer-Masymas tindrà altra oportunitat el pròxim dissabte al trinquet de pedreguer davant la formació de Murla. Marc, Pere i Héctor s’enfrontaran a Genovés II, Dani i Carlos. Una partida on els tres punts ja seran de vital importància per als dos trios després de caure en la primera partida.

Guadassuar, dimecres

Abans d’estes dues partides als trinquets de Pedreguer i Borriana la lliga professional d’escala i corda continua este dimecres al trinquet de Guadassuar. Debuten en la competició la parella de Vinalesa i el trio de València. Puchol II i Jesús s’enfrontaran a Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho de Beniparrell.

Abans d’esta partida corresponent a la lliga d’escala i corda, la vesprada al trinquet de Guadassuar començarà amb una molt interessant partida al raspall, on s’anuncia el campió individual, Moltó, al costat de Canari davant el trio de Montaner, Sanchis i Lorja.