El trinquet municipal de Sueca va acollir al llarg de tota la jornada del diumenge passat les finals del XIX Campionat Autonòmic d’Escala i Corda.

Pel matí la formació d’Alfara de la Baronia aconseguia la copa de campions de primera, després de guanyar a Moncada per un 60 a 25 molt aclaridor de com va trascorrer la partida.

Els jugadors de l’Horta no s'acoblar-en en cap moment, fent que els seus rivals, amb un gran joc del seu mitger Javi i del rest Jesus, no els permeteren apropar-se en cap moment en el marcador. Previament, en la final de segona, Faura B s’emportava la copa de plata al derrotar al Meliana. Partida molt pareguda a l’altra, on els després campions començaren marcant diferències, amb el saber fer del mitger Juan Carlos i del rest-punter Alex, finalment determinants.

Ja per la vesprada, el derby entre dos equips del club de Torrent, en la final de bronze, es va resoldre amb una partida molt disputada, on jugaven germans contra germans, i amics contra amics.

Tot i aixó, la final que tancava el programa del diumenge fou una partida molt competida, i en la que la regularitat del rest del Torrent C, Oscar, va ser determinant.

Abans Moixent i Faura D es jugaren el títol de quarta A, que s’emportaren els de la Costera. Sara Pedrós, regidora de pilota de l’Ajuntament de Faura, junt a Conrado Ferrando, vicepresident de la FPV, lliuraren els trofeus de campions als finalistes.