Exceptuant les partides de la Lliga Professional, el cartell més atractiu de la setmana en curs era el que havia programat ahir el trinquet de Guadassuar, que anunciava el duel entre Puchol II i Soro III. Altres punts d’interés eren els mitgers. Dani tal vegada va jugar la seua última partida de blanc en el recinte de la Ribera. I Javi, que no para d’acaparar elogis, completava equip amb l’escaleter de Massamagrell.

La partida va ser bona en línies generals amb una primera part molt equilibrada i la segona amb evident domini dels vencedors, Puchol II i Dani, que s’imposaren per 60-40.

Fins al 35-30 favorable al campió individual i el mestre de Benavites, les dues parelles pegaven i restaven per igual, la cosa feia que el soroll de les palmes fóra alternant-se a un costat i l’altre del trinquet.

A continuació va vindre el distanciament dels rojos, que va ser conseqüència d’una actuació formidable d’ambdues línies. Puchol II ho tornava tot, a més amb pilotades de quinze, sobretot les que anaven executades des del rebot. I Dani castigava amb els seus colps característics, més basats en la subtilesa que en la força.

Soro III i Javi mantingueren el tipus i el públic li ho reconegué, però hagueren de rendir-se davant l'eficàcia més gran i seguretat dels rivals.Remuntada

La sessió va començar amb la confrontació per parelles en la qual Ian i Lorja van guanyar a Sergio i Raúl per 25-10. Els vencedors sumaren els cinc jocs seguits, remuntant així un 10-0 en contra.