La fase regular de la Lliga Professional d´escala i corda arriba al seu equador i comencen a perfilar-se els equips amb més opcions de jugar les semifinals del campionat. De moment, la parella de Vila-real no coneix la derrota, tres partides i tres victòries. Soro III i Javi són líders indiscutibles amb 8 punts després de la victòria d´ahir al trinquet de Pelayo davant el trio de Benidorm, Pere Roc II, Santi i Monrabal, per 60 a 45. Segons en la classificació estan els components de l´equip de Murla, Genovés II, Dani i Carlos, que ahir al trinquet de Petrer sumaren altres tres punts al guanyar per 60 a 30 al trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho, representants de València.

Pelayo

A Pelayo, Soro III i Javi pràcticament tancaren la seua classificació per a jugar les semifinals. Tornaren a fer una exhibició de joc i acabaren per desesperar als de Benidorm. Després d´igualar a 25, la parella va ser una roca. El trio va passar per moments d´angoixa davant la solidesa dels rojos i el marcador prompte va reflectir un 40 per 25 a favor de la parella. Al trio sols li quedava tranquil·litzar els ànims i continuar lluitant, però quan davant hi ha una parella com la representant de Vila-real és complicat. Superar ahir a Javi va ser una odissea, però quan el trio ho aconseguia darrere estava un Soro molt segur, contundent i intel·ligent en el seu joc.

Petrer

Petrer va viure una gran festa amb l´arribada de la Lliga Professional al trinquet. Gran ambient, homenatge a José Tortosa i presentació de les escoles de Castalla, Agost i Petrer abans de gaudir de la partida de professionals. Un encontre on el trio de Murla, Genovés, Dani i Carlos, va presentar les seues credencials a candidats pel títol. Van patir al principi i hagueren de remuntar dos jocs en contra a favor del trio de València, Santi de Silla, Santi i Nacho. Després d´igualar a 25, Genovés II i Dani tragueren tota la seua mestria per a sumar els tres punts i quedar-se segons en la classificació amb 6 punts. Els equips que van caure ahir a Pelayo i Petrer tenen quatre punts.