Julio continua sent el rei del raspall adaptat en proclamar-se vencedor del Campionat Individual. La competició complia la cinquena edició, tantes com títols acumula el jugador d’Oliva. Totes les partides es van jugar ahir a Orba.

Primer es van disputar els quarts de final on l'ara ja campió va superar a Pasqual de Xirivella per 25-5. Este resultat es va repetir en la victòria de Carlos d’Alaquàs front Salva de l’Alqueria de la Comtessa. En la tercera eliminatòria, Germán de València superava al seu paisà Paco per 25-15. Amb este tanteig, els dos jugadors passaven a semifinals.

En la ronda prèvia a la final, Julio de nou es va mostrar intractable, en este cas contra Paco, que va cedir per 25-5. En l’altra semifinal, Carlos va vèncer a Germán per 25-10. I va arribar el moment de decidir el títol. I es van complir els pronòstics. Julio es proclamava campió a costa de Carlos, que va caure per 25-5.

Amb això, Julio manté la seua supremacia però cal destacar la progressió que estan mostrant els seus companys, que s’han iniciat en l'esport de la vaqueta després que el d’Oliva. El Coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, i el vicepresident federatiu, Vicent Molines, van lliurar els trofeus.