El club pilotari de Castelló vol aprofitar les festes de la Magdalena per a donar-li un impuls a la promoció de la pilota valenciana a la ciutat. S´han programat diferents actes, tallers, partides al carrer i el tradicional trofeu d´escala i corda que engany tindrà com a gran protagonista a Dani de Benavites. El mitger va anunciar que penja els guants quan finalitze la Lliga i són molts els trinquets, municipis i clubs de pilota els que estan agraint-li la seua trajectòria com a pilotari. Castelló també li rendirà merescut homenatge.

Les activitats es van presentar ahir. El dia gran serà el pròxim dilluns dia 20 al trinquet municipal. Eixe dia, a les 18 hores, concert de Pep ´el Botifarra´. A continuació, reconeixement a Dani i partida de professionals. Per descomptat jugarà el mitger de Benavites. Farà parella amb Genovés II davant el trio de Pablo de Borriol, Jesús i Víctor.

Dimecres, dia 22, el club ha organitzat tallers per a escolars al carrer Gràcia. També hi haurà partida entre els centres d´atenció a persones amb malaltia mental.

Pilota a l´escola

Ahir, al CEIP Enrique Tierno Galván de Godelleta es va presentar una nova edició del programa Pilota a l´escola de la Generalitat Valenciana. Enguany participen un total de 385 centres escolars de tota la Comunitat, amb 60 de la província de Castelló, 115 d´Alacant i 210 de la província de València. A l´acte d´inauguració van assistir el Director General de l´Esport, Josep Miquel Moya, l´alcalde Godelleta, Rafael Fora, i el President de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan.