ÚLTIMA HORA
Setmana Fallera

Duel de parelles per a tancar la fira

Puchol II i Pere Roc III encapçalen el cartell de la final professional

18.03.2017 | 11:16
Puchol II va superar a Soro III en la semifinal del dijous.

La Setmana Fallera del trinquet Pelayo abaixarà el teló demà amb la final del torneig de professionals, partida que enfrontarà a Puchol II i Héctor contra Pere Roc II i Santi. Els gestors del trinquet han programat la partida a les 11:30 hores perquè el públic tinga ocasió de presenciar després l´última mascletà de la Plaça de l´Ajuntament.

D´acord al que s´ha vist en les eliminatòries prèvies, la confrontació promet. Pere Roc II i Santi van superar el dimecres a Genovés II i Javi per un ajustat 60-55. Va ser una confrontació èpica, la millor que s´ha vist en Pelayo des de fa molt de temps, amb els quatre contendents jugant el que no està escrit.

Puchol II i Héctor es van desfer el dijous de Soro III i Jesús per 60-45. El campió individual va estar intractable tot i el gran moment de Soro III, que després de la igualada a 45 va haver de claudicar. Héctor també va aportar i molt. És una parella que es compenetra a la perfecció on les dues línies donen prioritat a la tècnica per damunt de la força.

En acabar la Setmana Fallera, la Lliga Professional recuperarà el protagonisme amb la disputa de les semifinals. La Lluita començarà el dissabte, precisament a Pelayo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine