Moltó i Pablo obriran la Lliga de Raspall a Genovés

La fase regular creix i les semifinals es jugaran a partida única

21.03.2017 | 12:34
Moltó i Pablo obriran la Lliga de Raspall a Genovés

Ja es coneixien els equips que disputaran la XXIV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València però faltava saber quin seria el format de la competició així com el calendari, incògnites que acaben de ser resoltes. El tret d´eixida tindrà lloc el divendres a Genovés.

El campionat manté el sistema de les edicions anteriors, també utilitzat en la Lliga Professional d´escala i corda, però amb variacions, obligades per l´augment en el nombre de participants i pel fet d´haver començat bastant després del previst.


En primer lloc es jugarà una fase regular que enguany puja fins a les vint-i-una partides. En acabar la mateixa, els quatre primers equips de la classificació accediran a les semifinals. Esta fase ha sigut reduïda a un sol cara a cara en cada eliminatòria, que decidirà qui passa a la final. On sí que es mantenen les tres partides és en la lluita pel títol.

Entre els tretze trinquets que acolliran les partides estan els habituals en l´oferta professional setmanal del raspall, cas dels de Genovés, Bellreguard, Xeraco, Guadassuar, Piles, la Llosa de Ranes i Oliva. A més apareixen recintes de temporada com Villanueva de Castellón i Castelló de Rugat i altres que solen acollir partides de raspall amb major o menor freqüència com Dénia, Xàbia, Alzira i Pelayo. Les seus de la fase final encara no es coneixen.

Els equips participants són els següents: Moltó i Brisca; Sergio, Tonet IV i Ricardet; Pablo, Sanchis i Raúl; Montaner, Canari i Dorín; Moncho, Coeter II i Néstor; Ian, Roberto i Lorja; Ricard, Josep i Miravalles.


Lliga Professional

La Lliga Professional d´escala i corda està a l´espera de la disputa de les semifinals. Una eliminatòria enfrontarà a Soro III i Javi contra Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. En l´altra, Pere Roc II, Félix i Monrarabal jugaran contra Genovés II, Dani i Carlos. Les partides s´han configurat d´acord a l´ordre de classificació en la fase regular, primer contra quart i segon contra tercer.

Les dues eliminatòries s´ubicaran mitjançant sorteig que es farà este migdia en la seu de Bankia en València. Una anirà als trinquets de Pelayo (25/03) i Vila-real (31/03). L´altra es disputarà a Guadassuar (26/03) i Pedreguer (01/04). Les terceres partides, en cas de ser necessaris els desempats, es jugarien a Vilamarxant el 7 d´abril.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine