Torna la Lliga professional d’escala i corda este cap de setmana amb la disputa de les primeres partides de semifinals. Els trinquets de Pelayo i Guadassuar obrin el camí cap a la final on intentaran estar els equips representants de Vila-real, Murla, València i Benidorm.

En la vesprada de dissabte, al trinquet de Pelayo, es creuen les formacions de Vila-real i València, la parella de Soro III i Javi davant el trio de Santi de Silla, Santi i Nacho. Els dos primers arriben a esta fase invictes. Soro III i Javi no han perdut cap partida en tota la fase regular, si bé, una de les victòries que més treball els va dur va ser precisament davant el trio que tenen enfront demà. En la primera fase la parella va guanyar per un ajustat 60 per 50. Va ser al trinquet de Xàbia. Demà és a Pelayo, un trinquet que la parella domina a la perfecció, però jugant contra un trio a la ‘catedral’ sempre és complicat trobar el quinze.

El cap de setmana dins de la Lliga professional d’escala i corda es completa diumenge de matí al trinquet de Guadassuar. A les 11:30 hores juguen els equips de Benidorm i Murla. Pere Roc II, Félix i Monrabal contra Genovés II, Dani i Carlos. En la primera fase van guanyar els de Pere Roc II per un clar 60 a 35. Va ser al trinquet de Vilamarxant. A Guadassuar de ben segur hi haurà més batalla perquè és el trinquet on, probablement, més jugue Genovés II.

Deixant la Lliga, esta vesprada el trinquet de Vilamarxant anuncia una atractiva partida, on Puchol II i Salva juguen contra Pablo de Borriol, Víctor Bueno i Álvaro.