La Lliga de Raspall va completar ahir en el trinquet de Bellreguard la segona jornada de la fase regular. Ricard, Josep i Miravalles es van imposar a Montaner, Canari i Dorín pel tanteig de 25-15.

Els tres punts van caure del costat del trio de Ricard per la seua eficàcia més gran en atac. Les dues línies capdavanteres superaren a les rivals, especialment Josep, que va ser el protagonista més destacat.

La confrontació va començar amb Montaner, Canari i Dorín fent bona la posició en el dau. A continuació, Ricard i els seus igualaven a 5, també amb la possessió del traure. El punt d’inflexió va arribar en el parcial següent, que va ser per als després vencedors en sumar al rest (10-5). Els altres jocs van ser per a l’equip que jugava al dau.

Ricard, Josep i Miravalles han deixat una grata impressió en la seua estrena. De moment es mostra com un equip segur i eficaç en atac per la pegada de Josep i la rapidesa de Miravalles.

En la contra, Montaner va començar nerviós però acabà sent el millor del trio. Les seues bombes els mantingué en la partida. Però necessiten millorar en la faceta anotadora.

El campionat continuarà dilluns en el trinquet de Xeraco on Moncho, Coeter II i Néstor tindran en la contra a Sergio, Tonet IV i Ricardet. Després d’esta partida solament quedarà per debutar l’equip compost per Ian, Roberto i Lorja, que jugaran el dimecres a Guadassuar contra Pablo, Sanchis i Raúl, que a hores d’ara encapçalen la classificació en guanyar a Moltó i Brisca per un contundent 25-0.