ÚLTIMA HORA
LLIGA DE RASPALL

Màxima tensió a la lliga de raspall

Encara pot passar de tot i resten sis partides per a finalitzar la fase regular

20.04.2017 | 12:26
El trio de Moncho és últim, però li queden dues partides per jugar.

El dia de la presentació ja es va dir que seria una lliga molt anivellada i així és. Al principi del campionat semblava impossible que qualsevol equip guanyara dues partides seguides i ara, en la recta final de la fase regular, quan resten sols sis partides per a conèixer als quatre equips semifinalistes, encara pot passar qualsevol cosa. Cap equip té la classificació matemàticament assegurada.

Per dalt de la classificació estan empatats amb nou punts els equips capitanejats per Pablo, Ian i Moltó. Poden dir que tenen un peu en les semifinals, però tenen clar que les matemàtiques encara no ho confirmen del tot. Als tres equips li falten per jugar dues partides. Sis punts en joc i enfrontaments directes que poden canviar-ho tot.

En quart lloc està el trio de Sergio, amb sis punts i cinc partides. Pròxim dilluns jugaran al trinquet de Villanueva de Castellón contra el trio de Ricard, ara cinquè amb 5 punts. Serà l´última partida de la fase per als dos equips. Qui perda dirà adéu a la competició.

A l´equip que ja no li quadren els comptes és al trio de Montaner, Canari i Dorín. Els falta una partida per jugar contra la parella de Moltó i Brisca, però ni tan sols la victòria els valdria.

Els jutges d´esta primera fase poden ser Moncho, Coeter II i Néstor. Ara són últims amb tres punts, però han de jugar dues partides més. Contra el trio de Pablo este dissabte al trinquet de Bellreguard i davant el trio de Ian al trinquet de Castelló de Rugat. Si els de Moncho sumen eixos sis punts, poden capgirar tota la classificació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine