Lliga professional d´escala i corda

Vila-real i Sueca es preparen per a la festa

Els trinquets estan preparant-se per a rebre la gran festa que suposarà demà divendres la partida homenatge a Dani i la primera gran final de la Lliga professional d´escala i corda

20.04.2017 | 12:08
Pere Roc II aclarirà com està després de no jugar a Massamagrell.

Els aficionats esperen amb expectació l´arribada del cap de setmana més que mai, perquè començarà i finalitzarà amb dues de les cites més importants de l´any. Els trinquets de Vila-real i Sueca estan preparant-se per a rebre la gran festa que suposarà demà divendres la partida homenatge a Dani i la primera gran final de la Lliga professional d´escala i corda, trofeu Bankia, de diumenge de matí.

L´Ajuntament de Sueca va presentar la final que tindrà lloc diumenge de matí entre els equips representants de Benidorm i Vila-real. Allí es veuran les cares els cinc protagonistes que lluitaran pel títol per equips més prestigiós de la temporada.

Després de veure dimarts al trinquet de Massamagrell que Soro III està prou millor de les seues molèsties a la mà, falta conèixer les sensacions de Pere Roc II, qui no va jugar dimarts a Massamagrell per tindre carregat el braç des de l´última partida que va jugar. Sembla que tot va ser per prudència, però hui, a la presentació, el pilotari de Benidorm confirmarà el seu estat. Al costat de dos restos també estaran la resta de protagonistes, com Javi, mitger de Soro III en la parella de Vila-real, així com els companys de Pere Roc II al trio de Benidorm, Félix i Monrabal.

Homenatge a Dani

El trinquet de Vila-real espera una ´trinquetà´ històrica demà per a donar les ´gràcies´ a Dani. El mestre de Benavites juga la seua última partida com a professional i ningú es vol perdre la cita. A més, la mateixa direcció del trinquet vol facilitar encara més l´assistència dels aficionats i ha obert la possibilitat d´adquirir les entrades de manera anticipada i a un preu més reduït. En taquilla les entrades valdran 8 euros i 6 euros de manera anticipada.

Abans de jugar-se l´última partida de Dani com a professional també s´ha organitzat una prèvia amb pilotaris de llegenda com Paco Cabanes ´El Genovés´, Sarasol II, Mezquita, Ribera, Tato o Solaz. Històrics que han compartit amb Dani moltes vesprades i molts anys de bona pilota valenciana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine