ÚLTIMA HORA
Lliga Professional d´escala i corda

La final comença el compte arrere

Vila-real i Benidorm obrin diumenge a Sueca les finals del trofeu Bankia

21.04.2017 | 14:12
Presentació a Sueca de la final de Lliga, trofeu Bankia.

Amb la presentació oficial, les grans finals de la Lliga Professional d´escala i corda, trofeu Bankia, han començat el seu particular compte arrere buscant campió. Tot comença diumenge, 11.30 hores, al trinquet de Sueca. Els dos pretendents al títol són els equips representants de Vila-real i Benidorm, amb la parella de Soro III i Javi enfront del trio de Pere Roc II, Félix i Monrabal. Els primers lluiran la faixa roja com sempre és quan una parella s´enfronta a un trio. Parlar de favorits és altra història.

Com es va veure a la presentació entre els dos equips hi ha màxim respecte i cap dels dos es veu favorit, si bé tenen clar que estan en la gran final per mèrits propis i tenen opcions a alçar el títol.

A la presentació també es va assenyalar que el ritme d´entrades és bo i el trinquet de Sueca presentarà un ambient de gala.

Tranquil·litat també en l´estat de forma dels cinc pilotaris. Soro III està prou millor de les molèsties en la mà i Pere Roc II, qui dimarts no va jugar a Massamagrell, també està recuperat del braç.

Així les coses, el trinquet de Sueca es prepara per a viure la primera final. El campió ix al millor de tres. Les altres són a Pelayo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine