Lliga professional d´escala i corda

La perfecció va estar a prop

El trio de Benidorm, Pere Roc II, Félix i Monrabal, guanya la primera final, 60-50

24.04.2017 | 12:18
El trio blau de Pere Roc II, Félix i Monrabal va guanyar una primera final carregada d´espectacle.

Ningú coneix la perfecció com a tal, però els aficionats que ahir van estar al trinquet ´Eusebio´ de Sueca van estar prop de saber-ho. Extraordinària primera final de la Lliga professional d´escala i corda, trofeu Bankia. Els cinc pilotaris, més Pedrito com a feridor de la parella, van estar immensos, des del primer quinze fins a l´últim. Per a ser perfecta sols van faltar dues coses, arribar iguals a 55 i, per descomptat, que no haguera existit la pilotada propera a l´ull que se´n va dur Javi. Després de dues hores de batalla, de qualitat en el joc, d´intensitat i de jugar amb coneixement per part de tots, la victòria va caure al costat del trio. L´equip de Benidorm, Pere Roc II, Félix i Monrabal, van guanyar la primera final per 60 per 50 a la parella de Vila-real, Soro III i Javi.

Pròxim diumenge segona final al trinquet de Pelayo. La ´catedral´ ja espera amb ansietat la segona partida. Vist l´espectacle d´ahir, de ben segur que Pelayo penja el cartell de ´tot venut´.

La final de Sueca va començar dauera. Amb iguals a 30 els primers a trencar des del rest van ser Soro III i Javi. El trio, també des del rest, va reaccionar i va igualar a 35. A continuació guanyava el joc al dau i, tot seguit des del rest. Tres jocs consecutius que col·locava el marcador en un 35 per 45 a favor del trio.

El joc clau va vindre a continuació. També des del rest, la parella va desaprofitar un val i 15 a favor. El trio capgirava el joc i ja tenia un 35 per 50 a favor seu.

Avantatge en el marcador, però no en el joc. El trio carregava, però la parella es defenia i atacava a la mínima que podia. Soro III i Javi continuaven donant guerra. Amb un dau perfecte aconseguien un 40 per 50. Tornava la partida dauera.

Amb un 50 per 55 la parella passava al dau. Soro III i Javi podien igualar a 55, però va vindre el moment fatídic per a ells. Una pilota ràpida colpejava al cristall de la llotjeta de baix, Soro III intentava passar-la de rebot i Javi, que també anava darrere de la pilota, rebia la forta pilotada. Estaven iguals a 55 i ´a dos´. Moments de nerviosisme. Javi va poder acabar, però ja no va ser igual. A Pelayo continua l´espectacle.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine