Sergio elimina a Ricard en la Lliga de Raspall

El trio de Genovés completa el quadre de les semifinals ? Les tres partides restants determinaran els enfrontaments

25.04.2017 | 12:38
Tonet IV i els seus companys de l´equip de Genovés s´han classificat per a les semifinals.

La Lliga de Raspall ja té semifinalistes. Esta és la principal conseqüència del desenllaç de la partida disputada ahir en el trinquet de Villanueva de Castellón, on els locals Ricard, Josep i Miravalles perderen contra l´equip de Genovés de Sergio, Tonet IV i Ricardet pel tanteig de 25-15.

Era un enfrontament a cara de gos, on els dos equips es jugaven la vida, especialment els de casa, que tancaven la seua participació en la fase regular amb la necessitat de guanyar. La partida va ser dauera, però es va decidir al rest. Concretament en el tercer joc, en el qual Sergio, Tonet IV i Ricardet trencaren el traure de Ricard. Després, els dos equips tornaren a sumar des del dau.

A més de per el parcial aconseguit al rest, el trio vencedor també va fer més mèrits per la seua solvència amb el traure. A Ricard, Josep i Miravalles els va costar molt restar les escomeses dels de Genovés, poderoses i ben dirigides. Quan els locals passaven al dau, l´equilibri era més evident.

Amb el quadre de semifinalistes definit, queda concretar contra qui jugarà cadascun. Els enfrontaments es determinaran d´acord a la classificació, primer contra quart i segon contra tercer. Per tant, les tres partides que queden per a tancar la fase regular continuen sent determinants per al futur de la competició.

De moment, la primera posició és per a Pablo, Sanchis i Raúl, que igualen a 12 punts amb Moltó i Brisca. La tercera plaça és per a Ian, Roberto i Lorja, amb 9 punts, els mateixos que acumulen Sergio, Tonet IV i Ricardet. L´equip encapçalat per Ian encara té dues partides per davant. Als altres solament els queda una per jugar.

En el pol oposat, Ricard i els seus companys s´afegeixen al grup de descartats, també compost per Montaner, Canari i Dorín i per Moncho, Coeter II i Néstor. Estos últims encara han de jugar una partida però no tenen opcions matemàtiques de classificar-se.

La següent partida es disputarà demà en el trinquet de Castelló de Rugat on es mesuraran els equips de Moncho i Ian. Ja en dissabte, els trios de Pablo i Sergio es trobaran en la Llosa de Ranes. La ronda acabarà el diumenge a Dénia amb l´enfrontament entre Moltó i Ian.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine