Lliga de Raspall

Ian iguala amb Pablo i Moltó en el lideratge

El trio de Moncho s´acomiada de la Lliga de Raspall amb derrota sabatera ? Genovés i la Llosa acolliran les semifinals

27.04.2017 | 12:22
Moncho ha dit adéu a la Lliga.

Caldrà esperar fins que acabe la ronda en curs per a determinar els encreuaments de les semifinals de la Lliga de Raspall. I és que després de la partida disputada ahir en el trinquet de Castelló de Rugat, els equips encapçalats per Pablo, Ian i Moltó igualen en el més alt de la taula a 12 punts. Sergio, Tonet IV i Ricardet, que són quarts, acumulen 6 punts en el seu caseller.

La confrontació va ser còmoda per a Ian, Roberto i Lorja, que es desferen de Moncho, Alberto i Néstor per 25-0. Solament hi va haver brega en el segon joc, que va durar mitja hora. Va ser un gran parcial amb multitud de val per als dos costats. Però en la resta de la partida, el domini dels vencedors va ser absolut.

Una vegada més, Ian va ser el més destacat de la vesprada. El de Senyera continua soltant bombes en lloc de pilotes. Roberto i Lorja aprofitaren perfectament l´espenta del seu rest per a tancar els quinzes.

L´equip de Moncho s´acomiada de la competició d´una manera més que discreta. El trio ha pagat els problemes per distintes lesions de la seua punta de llança, Coeter II, que ahir tampoc va ser de la partida.

Ara queden dues partides per a tancar la fase regular i definir les semifinals, que enfrontaran al primer classificat contra el quart i al segon contra el tercer. La següent tindrà lloc el dissabte en el trinquet de la Llosa de Ranes on Pablo, Sanchis i Raúl jugaran contra Sergio, Tonet IV i Ricardet. L´última es disputarà el diumenge a Dénia, on es trobaran els equips de Moltó i Ian.

Escenaris definits

La Federació de Pilota Valenciana ha fet públics els escenaris de les semifinals, que es jugaran a partida única. La final sí que serà amb la fórmula del millor de tres. La primera es completarà en el trinquet de Genovés el divendres de la setmana vinent. La segona es jugarà a la Llosa de Ranes l'endemà, el dissabte 6 de maig.

Els encreuaments es decideixen d´acord a l´ordre de classificació però els trinquets es sortejaran, com també passa en la Lliga Professional d´escala i corda. L´acte tindrà lloc a mitjans de la setmana vinent en la seu de Bankia a València, entitat que patrocina la fase final d´ambdues competicions.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine