El trinquet de Pelayo ha gaudit d'una gran final de tecnificació, guanyant 60 a 40 a Martí I, Guillermo i Álex. Els cinc jugadors han disputat una gran final.

La final de la III Lliga dos de Caixa Popular d'escala i corda va tancar la competició amb una partida trepidant i emocionant, que corona campió a l'equip d'Alcàsser formant per Salva Palau d'Alginet i Javi Font de Baronia, es van coronar reis de la modalitat després de realitzar una competició perfecta guanyant totes les partides.

En la final van haver de patir, davant l'equip de Moncada integrat per Martí I Montcada, Guillermo El Puig i Alex Benifairó de les Valls. L'inici de l'equip campió de la primera fase, Alcàsser, va ser arrollador i van aconseguir guanyar els primers quatre jocs de la partida, amb Salva dibuixat el dau i Javi Font buscant els punts febles dels seus rivals i amagant sempre la pilota perquè els seus rivals mai pogueren jugar de forma còmoda. Però l'equip de Moncada, amb Julián Martí que va jugar una gran partida, reacciona traient tot el seu orgull i pegada, i aconseguint per moments que els seus companys s'animaren i tragueren el seu millor joc.

D'aquesta forma, van aconseguir retallar diferències i van guanyar tres jocs, col·locant el 40 a 35, i fent dubtar a una parella que per moments semblava perdre el rumb. Però Salva Palau i Javi Font van tornar a reaccionar per a tancar la final, sumant quatre jocs més i només deixant que els seus rivals sumaren altre joc, 60 a 40. D'aquesta forma van alçar un títol pel qual han barallat de forma magistral des del primer dia de competició, després de molts mesos d'entrenament.

El zurdo d'Alginet va trencar la mala sort dels últims mesos oblidant algunes lesions que li havien impedit brillar a aquest nivell. L'equip de Marti I, Guillermo i Alex ha sigut la gran revelació, i els tres han demostrat que poden estar amb els millors, amb actuacions molt bones.

Al llarg de la final es van poder veure quinzes de molt bella factura que van alçar als espectadors dels seus seients. Van lliurar els trofeus José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, Paco Alos, del departament de màrqueting de Caixa Popular, Paco el Genovés i Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Lliga promeses Caixa Popular

Hui dissabte 13 de maig es jugara la final de promeses de Caixa Popular a partir de les 16:30 hores. En la partida S´enfrontaran l'equip de València amb Jesús de Baronia i Carlos de Faura contra l'equip de Petrer amb Yago de Castalla, Pablo Salvador de València i Luis Miguel Mira de Mutxamel.

Dos equips que arriben en molt bon moment de forma. A priori el favorit, és l'equip de València, on Jesús de Baronia és el líder de l'equip, altra esquerrà amb una gran pegada que marca diferències amb la seua dau. Carlos ha sigut la revelació de la competició i ha demostrat que pot jugar aquestes competicions. El seu rival, ha sigut un equip que ha arribat de menys a més després de superar la lesió de Ricardo, el rest titular. Yago de Petrer, li ha donat estabilitat i ha ajudat als seus companys a ser millors.

En la semifinal, Pablo Salvador de València va jugar una gran partida que espera poder repetir per a guanyar el títol al costat de Luis Miguel, un jugador molt valent. Els cinc representen a clubs que estan treballant molt per la promoció de la pilota valenciana: Benimagrell, Baronia, Faura i Borbotó. L´emoció i l´espectacle esten més que garantizats hui.