PROFESSIONALS

La plantilla professional mostra el canvi d'imatge

Els pilotaris de raspall i escala i corda reben les equipacions

18.05.2017 | 11:39
Els pilotaris professionals del raspall i l´escala i corda amb les noves equipacions, ahir en el trinquet de Pelayo.

La pilota professional continua avançant cap a la unificació i la modernització, aspectes que haurien de provocar una millora de la situació del col·lectiu de professionals i, per extensió, de l´espectacle que s´ofereix en els trinquets. El trinquet de Pelayo va ser ahir l´escenari triat per a fer arribar als pilotaris les noves equipacions, un canvi d'imatge que, segons apuntava José Daniel Sanjuán «és un pas de modernitat». El president federatiu també va llançar un missatge d´ànim als pilotaris de cara al futur més immediat: «Tenim perspectives molt bones de patrocinadors que entrarien en la pilota», assenyalava. La signatura italiana Acerbis, subministrada per Interesport València, vestirà als pilotaris professionals del raspall i l´escala i corda durant els pròxims dos anys. Però segons indicaven els representants de les dues entitats i el mateix Sanjuán, la intenció és mantenir el vincle durant més temps. A més, els aficionats federats es beneficiaran de campanyes promocionals.

Final de raspall

En l´acte va participar el gruix de la plantilla de les dues modalitats. Entre els presents estaven Moltó i Pablo, que el diumenge s´enfrontaran en la segona partida de la final de la Lliga de Raspall. Si el campió individual guanya altra vegada, la competició quedarà saldada.

Durant els dies posteriors a la victòria de Moltó s´està comentant que el trinquet d´Oliva és propici perquè es faça la igualada. Este diari va preguntar al jugador, que no està massa d´acord. «S´està dient que li pot anar molt bé al trio però jo em trobe molt còmode en ell i les seues dimensiones ens permetrà trobar més forats», explicava.

Pel que fa al desenllaç del primer assalt, el pilotari creu que als rivals li passaren factura els nervis però a més va destacar el joc del seu equip. «Tal vegada Pablo i Raúl acusaren el fet de jugar la seua primera final mentre que nosaltres estiguérem tranquils. De la mateixa manera, també crec que férem bé la feina i buscarem les coses que ens convenien», comentava.

En el bàndol contrari, Pablo va reconèixer que efectivament van pagar la inexperiència. «Estes situacions et fan aprendre. Hem de jugar més centrats i no ens poden afectar coses com eixa pilota que va tornar un home de la galeria», dia.

Per a la segona partida, l´optimisme és total. «Estic perfecte d´ànims. Arribar a la final en la primera participació és un orgull. Estic gaudint molt i crec que podem guanyar el diumenge. És una gran parella però a Oliva podem fer més mal perquè és un trinquet ample i gran».

Sindicat de jugadors

Ahir va haver-hi una segona presentació en el trinquet de Pelayo, esta un poc més informal. I és que Nacho ha sigut triat pels seus companys com a nou president del Sindicat de jugadors professionals.

El mitger de Beniparrell substitueix a Soro III, que ha ocupat el càrrec durant els últims dos anys. La votació va tenir lloc a primera hora del matí en la seu de la Federació de Pilota Valenciana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine