Lliga de raspall

La partida més analitzada de la història

Oliva acollirà diumenge la segona final de raspall

19.05.2017 | 12:10
Moltó.

Diumenge el trinquet nou d´Oliva serà escenari de la segona final de la lliga de raspall, trofeu Diputació de València. La parella de Moltó i Brisca torna a enfrontar-se al trio de Pablo, Sanchis i Raúl. Els dos primers guanyaren la passada setmana la primera final, per tant, una nova victòria a Oliva els donaria el títol. Per contra, si és el trio qui aconsegueix arribar primer a 25 forçarà la tercera i definitiva final.

En la primera final tot es va resoldre per detalls, per ocasions puntuals, per la manera de gestionar els moments importants que tenen totes les finals, per experiència, perquè la sort que també juga. En definitiva, per infinitat de motius que, al remat, fan que un equip sume primer el quinze definitiu de la partida.

Decidir el campió a tres partides, però, permet estudiar i analitzar les errades i les virtuts de la final anterior. Els cinc protagonistes d´esta final saben els motius del resultat de 25 per 15. Ho tenen clar, ho han estudiat al llarg de tota la setmana. Tenen la teoria ben apresa.

Diumenge els dos equips voldran repetir les virtuts i no recaure en les errades.

Ara l´escenari és el trinquet nou d´Oliva. Com el de Bellreguard, també el tenen estudiat i ´tocat´, però és diferent. Saben que les seues lloses frenen més la pilota que el trinquet de Bellreguard, que la porta de fusta que hi ha a mitjan trinquet pot donar molt de joc, que la llotgeta de baix i la galeria de dalt del dau s´han de buscar de manera diferent. Tot està pensat, calculat. El cap dels cinc finalistes ja ha jugat la partida un milió de vegades. Són els símptomes previs a presenciar una extraordinària final.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine