Molta fam de victòria a Pelayo

El trinquet del cap i casal celebra hui la final del trofeu Universitat de València

20.05.2017 | 10:53

Les prematures eliminacions de Puchol II i Marc en la passada, però recent, Lliga Professional d´escala i corda els ha deixat amb molta fam de victòria. El primer gran trofeu que s´han trobat els dos ha sigut esta edició del trofeu Universitat de València.

Ni el de Vinalesa ni el de Montserrat ha desaprofitat l´ocasió per a recordar a tots que continuen estant ací. Hui tornaran a lluitar per un títol clàssic de la temporada. Puchol II fa parella amb Nacho de Beniparrell. Marc juga en trio amb Javi i Héctor II.

Tots tenen ganes de títol. Javi va acariciar el títol de lliga. El mitger de Massalfassar torna hui a estar en una gran final, demostrant que continua en un gran moment de joc, però, de ben segur, amb l´auto exigència de no tornar a caure.

Nacho es va quedar a les portes d´entrar en la lluita definitiva pel títol de lliga. El de Beniparrell està en un moment dolç de joc i amb Puchol forma una parella molt anivellada.

I què dir d´Héctor II? El punter de Massamagrell va ser u dels descarts més durs, i segurament més injustos, de la passada Lliga. Es va quedar sense poder jugar la màxima competició, però ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut per a continuar demostrant que és un pilotari amb qualitat, tècnic i amb molt de coneixement.

Pelayo viu esta vesprada una final jugada amb sentiment i passió per tots els seus protagonistes. Els cinc tenen motius sobrats per a alçar el títol de campió. Així és impossible que res isca malament i l´afició, com sempre, la més beneficiada perquè tot està a favor seu per a veure un gran espectacle.

Benissa
Hui s´anuncien al trinquet de Benissa Pere Roc II i Tomás II. Els dos reapareixen. El rest de Benidorm després de guanyar la lliga i ser intervingut de la gola. El punter de Xaló després d´una llarga lesió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine