Continua el moment dolç de Puchol II i el de Javi, que ahir va contribuir tant com el campió individual per a aconseguir la classificació per a la final del Trofeu Primavera del trinquet de Guadassuar. En la contra estigueren els campions de la Lliga Pere Roc II i Félix, amb la baixa obligada de Monrabal per lesió, que va cedir el seu lloc a Carlos. Es quedaren en 30.

Tot i que la diferència en el rendiment dels dos equips va ser evident, el trio no va estar tan malament com per a sumar solament tres jocs. La pegada i encert no va ser la mateixa que la del tram final de la Lliga, on fregaren la perfecció, però les descàrregues van ser continues i amb intenció. El problema va ser la contra, on pareixia que jugaven quatre en lloc de dos i a més amb una eficàcia màxima.

Puchol II ho va passar tot. Semblava que resultava impossible trobar un forat on no poguera arribar l’escaleter. Inclús amb la punta dels dits és capaç de dirigir a la llotgeta o d’apegar la vaqueta a la muralla i la careta perquè la següent pilotada no torne amb tant perill.

I amb Javi, més del mateix. El mitger va ser un mur pràcticament insalvable. Això en defensa. Quan li va tocar atacar, la pilota es traslladava a la velocitat de la llum i perfectament dominada. Res de tirar trompà avant i veure que passa.

Els jocs de la primera meitat van caure amb relativa rapidesa. En alguns va influir la sort, però en el trinquet sempre s’ha dit que ‘la pilota li pinta a qui més juga’. I la parella estava jugant més.

El trio va estrenar el seu caseller amb 40-15. I fins al 50-30 es van presenciar els millors jocs i intercanvis. Puchol II i Javi ja no pegaven tant i els rivals anaven creixent. Ara, inclús, les pilotes que trencaven eren a favor seu.Però la parella va reviscolar prompte. Va ser un xicotet parèntesi per a agafar aire i solventar poc després la semifinal per 60-30.

Cap de setmana destacat

La següent cita especial tindrà lloc demà en el trinquet de Vilamarxant on es commemorarà el quart aniversari de la reobertura. Genovés II i Pere Roc II encapçalen els equips de la primera partida i en la segona jugaran Puchol II i Soro III. El dissabte i en el trinquet de la Llosa de Ranes començarà una nova edició del Trofeu Bollo, que vol convertir-se en un clàssic dels disputats en el raspall amb el format de dos semifinals i la final. Sergio, Tonet IV i Lorja s’enfrontaran a Ian, Coeter II i Seve. I el diumenge de matí, l’Ajuntament de Benidorm homenatjarà als campions de la Lliga.

Serà en el trinquet municipal i amb una partida posterior. Pere Roc II i Félix, amb Héctor II com a substitut del lesionat Monrabal, jugaran contra Soro III, Santi i Carlos a les 11:30.