L’estima que la gent de la pilota processa a Dani està més que demostrada. S’ho ha guanyat amb una trajectòria tant extensa com exitosa. A més està la persona, de les millors a les quals es pot tindre el plaer de conèixer o coincidir.

Bé siga per un motiu i per l’altre, el cas és que les xarxes socials es mobilitzaren ahir en una crida per a omplir demà el trinquet de Pelayo, on el de Benavites serà homenatjat. També jugarà, la primera partida, ara ja com a llegenda. La segona, posterior a l’homenatge, comptarà amb els millors del moment.

Dani va penjar els guants el passat 21 d’abril a Vila-real. Era divendres i a una hora en la qual no tots els aficionats poden acudir al trinquet. Es va omplir igualment. La previsió, per tant, és que la catedral lluïsca la imatge de les grans ocasions.

El cap de setmana ofereix altres cites d’especial rellevància, a més de l’oferta habitual dels trinquets que obrin en dissabte i diumenge. També demà conclou el Trofeu Fruites Bollo de raspall. Serà a la Llosa de Ranes amb Sergio i Pablo encapçalant els equips finalistes. I en la matinal del diumenge les primeres figures de l’escala i corda i el raspall s’han citat en el trinquet d’Oliva.