ESCOLA

Pilota a l'escola va visitar Ontinyent

La localitat valenciana va acollir la quarta trobada del programa de promoció escolar

08.06.2017 | 12:42
Pilota a l'escola va visitar Ontinyent

El passat dimarts, el Poliesportiu d´Ontinyent sigué l´escenari de la quarta trobada del programa d´innovació educativa Pilota a l´Escola 2017. El programa de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana finalitzarà el dijous amb l´última de les trobades, en aquest cas l´escenari de la mateixa serà la localitat de Benidorm.

Participaven un total de 8 col.legis: CEE Tomás Llacer d´Alcoi, CEIP Sant Vicent d´Alcoi, CEIP Cervantes d´Alcàntera, CRA Castell de Carbonera - Otos, CEIP Ausiàs March de Llutxent, CRA Escoles de Xúquer de Gavarda, CEIP Pare Gumilla de Càrcer i CEIP Albait de Bolbaite, centres educatius pròxims a Ontinyent i que s´ho passaven d´allò més bé amb les activitats preparades per passat 6 de juny. En total s´habilitaven cinc pistes per a poder jugar a Pilota valenciana, més un àrea de jocs gegants, tallers i karaoke. Mapi, la mascota de la pilota valenciana, va estar present amb els més menuts, jugava a raspall amb ells, i s´ha fet fotografies amb tothom.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el Coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, eren els encarregats de lliurar els lots de material als col.legis guanyadors pels treballs que han realitzat dins del programa Pilota a l´Escola. El CEIP Cervantes d´Alcàntera s´ha emportat el premi a la creativitat, el CEIP Albait de Bolbaite el premi al millor videoclip, el CEIP Ausiàs March de Llutxent, el premi integrador, i per últim el premi d´Empren Esport,  per la seua integració a través del joc de pilota, el CEE Tomás Llácer. La jornada va comptar amb la col.laboració de les empreses valencianes Edicom i Mercader.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine