El Programa educatiu Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, corresponent al curs 2016/2017 va finalitzar el passat dijous amb la celebració de l'última de les trobades en el Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm.

Una jornada lúdica i molt esportiva on participaren 440 escolars de la província d’Alacant. En les pistes de joc habilitades per a jugar a raspall van jugar els xiquets i xiquetes dels col·legis: CEIP la Cala, CEIP Miguel Hernández i CEIP Els Tolls de Benidorm, CEIP Les rotes d’Altea, CEIP Sagrados Corazones de la Romana, CEIP Santa María Magdalena de Benitatxell, CEIP Cap d’Or d’Almoradí, CRA Sella, Orxeta i Relleu, CEIP Fernando de Loaces i CEIP San Bartolomé d’Oriola, CEIP Puig Campana de Finestrat i per últim, el CEIP Francesc Candela de Crevillent. Des de primer hora del matí el Poliesportiu Guillermo Amor es va plenar de xiquets i xiquetes desitjosos de jugar a pilota Valenciana. La Federació de Pilota Valenciana va habilitar un total de 6 pistes de jocs, una zona lúdica plena de tallers pera divertir-se i dues pistes inflables.

Han assistit a aquesta jornada lúdico-esportiva el Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya, junt al Coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, que han estat acompanyats pel nou concejal d’esports de l’Ajuntament de Benidorm, Arturo Cabrillo, i per la seua antecessora en el càrrec, Ana Pellicer. La mascota de la Pilota Valenciana, Mapi, també va a estar present.