Més que forts han començat Moltó i Dorín el seu periple en la Copa Diputació de València de raspall. La parella representativa de Barxeta va debutar ahir en el trinquet de Bellreguard contra un dels millors equips de les primeres jornades, el de Poble de Castelló de Ricard i Brisca, que no van fer cap joc (25-0).

La superioritat dels vencedors va ser manifesta. Ho demostra el marcador i els quaranta minuts que va durar la confrontació. I és que el campió individual va ser un martell. En el traure es va mostrar dur i precís, la qual cosa li va permetre aconseguir un bon nombre de quinzes de pacte. I al rest ho va passar tot a més d’anul·lar a Brisca, el seu company en la passada Lliga, on van aconseguir el títol.

Dorín també va signar una actuació destacada. En defensa va estar llest per a parar les tretes de Ricard apegades a la muralla i en atac va resoldre amb eficàcia amb pilotes picades, bé en la paret o en la careta. En tot moment va buscar coses i a més va trobar la galeria.

Ricard i Brisca solament oposaren resistència en un parell de jocs, el tercer i l’últim concretament. En eixos parcials van traure bones mans i tingueren opcions d’anotar. Però la constant per a ells va ser de jugar a remolc i llevar-se la pilota de damunt perquè la iniciativa era de la parella que vestia de roig.

La competició continuarà demà en el trinquet de Villanueva de Castellón, ara amb una confrontació enquadrada en el Grup B. Moncho i Coeter II buscaran la primera victòria contra Pablo i Canari, que sí que han debutat amb triomf.