Genovés II i Salva s’han convertit en els quarts semifinalistes de la Copa d’escala i corda en imposar-se ahir a Vila-real a Soro III i Héctor per 60-50. Els dos equips es jugaven la classificació amb la victòria com a única victòria vàlida i esta situació de necessitat va generar que es presenciara una gran partida, a més d’emocionant.

El començament, però va ser de clar domini de Soro III i Héctor. Els seus rivals isqueren una miqueta gelats i la pilota no els deia coses, la qual cosa va situar el marcador en 30-15 a favor de l’escaleter de Massamagrell, que sí que responia a les expectatives, com també Héctor.

I va arribar la reacció dels ara ja semifinalistes, comandada per un gran Genovés II. El pilotari va traure el manual i el tiralínies perquè solament ajustant la vaqueta podia fer contra a Soro III en un dels trinquets que millor li van al quatre vegades campió del mà a mà.

Però ho va aconseguir, ben acompanyat per Salva, que també va aportar i molt en la victòria, per segur i eficaç.

Després de la igualada a 35 van arribar els millors moments. La partida va passar a ser d’anada i tornada i amb els quatre jugadors deixant-se l’ànima en cada pilotada. Els dos bàndols feren mèrits per a classificar-se, però solament podia quedar un.Emparellaments

Com que el primer classificat de cada grup jugarà contra el segon de l’altre, els emparellaments de les semifinals també estan definits. Una eliminatòria ja es coneixia, Marc i Pere contra Pere Roc II i Jesús. L’altra mesurarà a Puchol II i Monrabal contra Genovés II i Salva.

Però falta ubicar les partides. La primera semifinal es disputarà el divendres de la setmana que ve a Vilamarxant mentre que la segona tindrà lloc el dimarts 11 a Massamagrell. Els trinquets s’adjudicaran mitjançant sorteig, que es realitzarà este mateix matí en la seu de Val Net i amb la presència dels protagonistes.

Abans de les semifinals cal tancar la fase en curs, a la qual li queda una partida, programada demà en el trinquet de Bellreguard: Santi de Silla i Santi de Finestrat contra Francés i Félix. Els dos equips ja fa diverses jornades que estaven descartats i s’acomiaden de la competició.